4 juli 2022 - The Mates

Goede wijn behoeft geen krans. Bassist Guido Sergooris en William Jans waren de grondleggers van popgroep "Toast" en vinden elkaar nu terug. Hedwig Demesmaeker richtte eind jaren 90 'Splinter' op, samen met ...Guido. Het trio wordt verder aangevuld met drummer Herwig 'wigge' Sunaert en percussionist Daniel Robbrecht. Het publiek wordt getrakteerd op CCR, Beatles, The Stones, The Kinks, Steve Millar Band, Queen,.....

11 juli - Dana Winner-J.Delvaux & DJ Yolotanker

11 juli-viering 2022

Met haar gouden stem is Dana Winner één van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 1989 scoort ze haar eerste hit een cover van Carpenters-klassieker, Op Het Dak Van De Wereld. Tientallen onderscheidingen en diverse nummer 1 hits zoals De Oude Man En De Zee en Westenwind, zijn het bewijs van een carrière, die intussen al meer dan 20 jaar standhoudt. Altijd D-day met Dana!

Mi Amigo-Soundsystem met Jan Delvaux en DJ Yolotanker. DJ Yolotanker, een DJ voor het volk, hij speelt overal en voor iedereen, ditmaal met de sound van Sylvain Tack als leidraad!

18 juli 2022 - Rock Au Vin

Een spetterende show vol interactieve ambiance met steengoede en tijdloze klassiekers uit de 60's en 70's gebracht op geheel eigenzinnige wijze maar altijd dansbaar, gesmaakt door jong en oud en zeer aanstekelijk. Rauw entertainment in een spectaculaire professionele show met stadion allures. Overweldigend maar gezellig. Als Rock au Vin u net laat dansen...kan u niet dansen.

25 juli 2022 - Sticky Fingers & Nutbush

De groep Sticky Fingers werd opgericht in Luik als tribute van The Rolling Stones. Bouldou, de leadzanger zijn look, zijn gebarenspel en zijn stem zijn impressionant en laten je met de ogen dicht geloven dat Jagger op de het podium staat.

14 jaar lang toerde zangeres Mona Murruy uit Trinidad met The Platters de wereld rond. Ze vond de liefde in België waar ze zich vestigde en haar liefde voor de muziek van Tina Turner omzette in haar eigen band, Nutbush was born! Nutbush op het podium en jij op de dansvloer, dat wordt een succes!

1 augustus 2022 - The Cast Band

Met een overdosis aan enthousiasme brengen ze stomende en swingende covers en medleys van '70, '80, '90, tot vandaag. Rock, disco, new wave, pop, funk en dance hits, een pittig recept voor top entertainment. Naast covers, brengen zij in het eerste deel, een 'Tribute to Will Tura'

8 augustus 2022 - Bonanzas

Nostalgie met een gouden randje, eerlijk en oprecht. Een originele liveshow met popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken. Geen bandopnames, computertrucs of playback maar alles live. Vijf gedreven muzikanten die alles uit de kan halen om u even alle zorgen te doen vergeten. Een waar muzikaal zomerfeest!

 

15 augustus 2022 - Metejoor

Na vijf jaar hard werken en bouwen aan een eigen, herkenbaar repertoire, en 3 mega-hits op zak, is Metejoor klaar voor de toekomst. De grote doorbraak van Metejoor kwam er met '1 op een miljoen', een duet met de Nederlandse Babet. 'Rendez-vous' en 'Dit is wat mijn mama zei' stonden weken nummer 1 in de Vlaamse Ultratoplijst. Eind oktober 2021 kwam het eerste album 'Metejoor' uit. Welkom ook op de afterparty met DJ.

Start optreden om 20u! 

 

 

22 augustus 2022 - Decibells / Soulbrothers

Dweilorkest Decibells brengt muziek en ambiance voor elke gelegenheid! Let's get loud!

Soulbrothers staan garant voor een wervelende show. Strak in 't pak brengt deze live partyband een rijk repertoire aan gloednieuwe medleys en recente dansbare hits. Plezier verzekerd! Kings of ceremony Charel Van Domburg (MFThunderbirds) en Vincent Goeminne (Dinky Toys/Plane Vanilla) en Wim Soutaer (bekend van o.a. 'Allemaal') schudden jong en oud wakker met hun onuitputtelijke energie. De perfecte afsluiter voor deze editie!