Info

De Stroppenconcerten zijn gratis concerten, telkens op maandag in juli en augustus, die doorgaan op de terreinen van Jeugdcentrum Stroppen, een groene oase in Halle.

vzw Halle Events orgeniseert sinds 2014 deze concerten. 

Sponsors zijn voor dit gratis event meer dan welkom!

Heeft u vragen of wil je sponsor worden? Mail naar

info@halle-events.be

 

FAQ

Mag ik eigen drank meebrengen naar de Stroppenconcerten ?

Wij vragen u vriendelijk dit niet te doen, de inkomsten van dranken zijn veruit de enige bron van inkomsten die we hebben, zonder deze inkomsten kunnen wij het voortbestaan van de concerten niet garanderen. Wij hebben met opzet de dranken terug aan een normaal en haalbaar tarief geplaatst.

Is er parkeerplaats voorhande ?

Neen, wij voorzien geen parking voor bezoekers. De omliggende straten krijgen ook een parkeerverbod. Wij vragen dan ook met drang om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de Stroppenconcerten te komen. 

Wat als het regent ?

Normaal gaan de concerten steeds door, of het nu regent of niet. Maar de organisator behoud steeds het recht om toch tijdig af te zien van een concert als het geen haalbare kaart is.

Mogen we na het concert nog een beetje langer blijven?

Op zich is er geen probleem, maar de terreinen dienen opgeruimd te worden, dus vragen wij u toch vriendelijk om tijdig de terreinen te verlaten. De drankstanden sluiten wel om 23 uur. Tenzij anders wordt aangekondigd.

 

Route

GPS : Jean Jacminstraat 60, 1500 HALLE

Fiets : Er is fietsstalling aanwezig

Mindervaliden : Parking naast de concertweide voorzien!