3 juli 2023 - BUCKLEFISH - MATHIAS VERGELS & HGV

Bucklefish, wij zijn een jonge, ambitieuze vierkoppige band uit het pajottenland ontstaan in 2017. Begin 2019 waren ze runner-up in de wedstrijd Zennetoer, zijn ze te gast geweest bij Moon Sessions en mochten ze FestivHalle 2019 openen. Daar stopt het niet voor deze jonge opkomende band want eind 2019 kwam hun debuutsingle 'The Game' uit.’Darkness’ is nu de tweede single!

 

Naast gevierd acteur in de serie Thuis manifesteert Mathias Vergels zich meer en meer als zanger. Na zijn debuutplaat in 2020 trok hij zich terug en verzamelde een enthousiaste bende jonge muzikanten rond zichHet Goede Voorbeeld. Het nieuwe album laat een artiest horen die sterk gegroeid is, Mathias is klaar voor het komende festivalseizoen, met een stomende set waarin eigen werk en Nederlandstalige covers elkaar perfect aanvullen.

10 juli 2023 - ARJAUN - G√úNTHER NEEFS & 3-BAND

Volkse muziek uit de buik van het Pajottenland! Na 40 jaar toeren heb je een hele rugzak vrolijke deuntjes en ontroerende liedjes verzameld. Hieruit tappen Dirk Van Lierde, Etienne Wauters, Bart Praet en Dirk en Walter Evenepoel gul hun liedjes en brengen met hun onverslijtbaar enthousiasme tekens weer het publiek in een opperbeste stemming. 

 

Günther Neefs samen met zijn vertrouwde 3-band brengt een levendige mix van nieuw werk gebundeld met essentiële klassiekers. Een tour waarin hij ons door meer dan 30 jaar muziek gidst. Kortom, een unieke, maar vooral familiale kijk op het leven van een gevestigde waarde in de Vlaamse showbizzwereld. Hij brengt in het voorjaar van 2023 een nieuw album uit en was te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’.

17 juli 2023 - MERCURY RISING (Tribute To Queen)

Een unieke tribute gebaseerd op het succes van de rockband Queen!

Met tientallen hits is Queen één van de meest succesvolle popgroepen in de geschiedenis. Opgericht in de jaren ’70 staat deze band bekend om zijn muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige live-optredens. Het optreden tijdens Live Aid in ‘85 werd verkozen tot het beste live-optreden aller tijden.

‘MERCURY RISING’ voert het publiek mee naar de hoogdagen van Queen 50 jaar geleden! Hun grootste hits “I Want To Break Free”, “Don’t Stop Me Now”, “Bohemian Rhapsody”, “Killer Queen”, “Now I’m Here”, … ontbreken niet. Zanger William Neo (persoonlijke uitnodiging als solist voor het ‘London Symphonic Orchestra’, samenwerkingen met o.a. Sylvie Vartan & Johnny Halliday en tournees door Canada, Japan, Zwitserland …) evenaart met gemak het stembereik van de zanger van Queen.

Een klassieke operazangeres (sopraan) staat Neo bij tijdens de grootse duetten zoals ‘Barcelona’. Drie backing vocals & een strijktrio liften de voorstelling omhoog naar een volle klassieke sound, samen met een rockband (met gitarist, bassist, pianist en drummer).

MERCURY RISING zet de kroon op het rijke oeuvre van (God save the) QUEEN !

24 juli 2023 - Uncle Phil

In minder dan 4 jaar tijd is Uncle Phil een vaste waarde geworden in coverbandscene. Door hun energieke mix van classic dancetracks die steeds afgewisseld worden met moderne top 40 hits, meezingers, de juiste dosis scheurende gitaren en beetje humor wist deze band eruit te springen in een reeds verzadigde markt. Met ondertussen meer dan 150 shows op teller en een constante update van de setlist biedt Uncle Phil de zekerheid die elke organisator wil. Een enthousiast publiek die met stijve dansbenen en een brede glimlach naar huis gaat en achteraf laat weten dat ze volgend jaar zeker terug komen.

En dit mag je vragen aan iedereen die Uncle Phil reeds geboekt heeft. 3 jaar op rij werden ze terug gevraagd voor Engie Parkies en ze zijn de go to band voor eventkantoren zoals Panama Events, Sunset Events, Ductape, Factotum, Event Masters, ea.

Met hun nieuwe show Welcome To Miami laat Uncle Phil er geen twijfel over bestaan. 2021 wordt on hot en sexy party en dat is exact wat iedereen nu nodig heeft.

31 juli 2023 - CCREVIVAL/Sgt.PEPPER

CC Revival brengt de onvergetelijke rock van Creedance Clearwater Revival. De stem van zanger Tom heeft dat typische rauwe dat iedereen van zijn stoel krijgt. De baslijnen zijn solide als beton. Iedereen kent de songs Proud Mary, Who'll Stop the Rain en Have You Ever Seen the Rain. CCRevival is de beste CCR-covergroep van Europa.

Sgt.Pepper is een pure en steengoede ambianceband met pop-rock uit de jaren '60 en '70. Elke toeschouwer wiegt en zingt mee met de superhits van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, Fats Domino, Elvis Presley en Van Morrisson. De gitaren klinken super, de stemmen zijn rauw en toch teder.

7 aug 23 - LES JEANNETTES - JEAN & LES FLAMANDS

Eerst “schlageren” de twee heren van Les Jeannettes de pannen van het dak. Daarna is het de beurt aan Jean & Les Flamands. Zij brengen het verhaal van de legendarische Jean, gekoppeld aan een zeer sterke muzikale set bestaande uit oerdegelijke Vlaamse en Nederlandse songs die in het collectief geheugen gegrift staan. Jean & Les Flamands heeft één missie: ‘leer het volk terug hun eigen mooie liedjes zingen’. Het belooft een avond te worden vol met meezingers.

14 augustus 2023 - BAND OF MUSOS & GUY SWINNEN

Band of Musos is een band van professionele muzikanten o.l.v. producer & topgitarist Eric Melaerts  samen met o.a.  Ben Crabbé (De Kreuners ) , Jan Hautekiet, Filip Bollaert (Guga Baul). Muso: bezetene van muziek, muzikant / muziekliefhebber in hart & nieren

Op vraag brengen ze een guest mee, zoals deze keer Guy Swinnen. Wat een brok Belgische muziekgeschiedenis samen op 1 podium…

21 augustus 2023 - Le Frique

Deze zeskoppige band brengt medley's uit het disco- en funkgenre met tijdloze klassiekers van onder meer Prince, Stevie Wonder, The Jackson 5, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Diana Ross en James Brown. De band bewees al meermaals meer te zijn dan een gewone coverband. Met hun eigen uitgewerkte medleys word je meegezogen in een sneltrein die je zonder stoppen meevoert back to the 70's and 80's. Ga je graag feestend de nacht in? Dan mag LeFrique absoluut niet ontbreken op jouw party!